Koncert

Ez az a nap! Adria 2023 Június 3-án a horvát tengerparton elhelyezkedő Pula Arénában kerül megrendezésre az Ez az a nap! Adria 2023 a Hillsong UNITED és sok más együttes fellépésével.

Tavaly a nemzet stadionjában megtartott dicsőítés után úgy láttuk, hogy nagy az igény arra, hogy az ott megtapasztalt tüzet és lelkesedést továbbvigyük az ország más városaiba és akár a határainkon túlra is. Ennek keretében április 15-én a Veszprém Arénába, június 3-án a horvátországi Pula Arénába, egy hétre rá pedig a debreceni Nagyerdei Stadionba visszük el Isten örömüzenetét a zenés dicsőítésen keresztül.

A Krisztus napjaiban épült amfiteátrum különlegessége, hogy szinte teljesen eredeti állapotában fennmaradt. Bátorítunk, hogy gyertek el erre az eseményre! Érdemes akár egy egész hétvégés programot tervezni a horvát tengerpartra. A határellenőrzés januári eltörlése óta néhány óra alatt el lehet jutni a helyszínre.

A rendezvényen ott lesz hazánkból Caramel, a házigazda horvátok részéről jelen lesz Bruno Krajcar, Andrej Grozdanov és az Emanuel. A szomszédos Szlovéniát Utrip Kraljevstva, Olaszországot pedig Nico Battaglia képviseli. A stadionos dicsőítések szószólója, Noel Richards is szinpadra lép.